Go Back

Hindbærparfait

Super nem is med hindbær.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 4 timer 30 minutter
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: ca. 3 uger

Ingredienser

Bærkompot

  • 300 g frosne hindbær
  • 120 g sukker
  • ½ dl vand
  • 1 spsk citronsaft

Flødeis

  • 4 æggeblommer
  • 120 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • dl piskefløde

Fremgangsmåde
 

Hindbærkompot

  • Kog bær, vand, sukker og citronsaft i en gryde.
    Lad det simre 5-10 minutter indtil bærrene er kogt ud.
    Kom blandingen på køl.

Flødeis

  • Pisk sukker, vanilje og æggeblommer lyst og luftigt.
  • Pisk fløden i en anden skål til en let skum.
  • Vend forsigtigt fløde og æggeblandingen sammen.
  • Til sidst vendes den afkølede hindbærkompot i.
  • Hæld blandingen i en aflang rugbrødsform.
    Formen kommes på frost i minimum 4 timer, meget gerne natten over.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed