Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Hindbærparfait
Super nem is med hindbær.
Forberedelses tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
4
timer
timer
30
minutter
minutter
Frysegnet:
Ja
Holdbarhed:
ca. 3 uger
Ingredienser
Bærkompot
300
g
frosne hindbær
120
g
sukker
½
dl
vand
1
spsk
citronsaft
Flødeis
4
æggeblommer
120
g
sukker
1
vaniljestang
4½
dl
piskefløde
Fremgangsmåde
Hindbærkompot
Kog bær, vand, sukker og citronsaft i en gryde.
Lad det simre 5-10 minutter indtil bærrene er kogt ud.
Kom blandingen på køl.
Flødeis
Pisk sukker, vanilje og æggeblommer lyst og luftigt.
Pisk fløden i en anden skål til en let skum.
Vend forsigtigt fløde og æggeblandingen sammen.
Til sidst vendes den afkølede hindbærkompot i.
Hæld blandingen i en aflang rugbrødsform.
Formen kommes på frost i minimum 4 timer, meget gerne natten over.
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed