Go Back
+ servings

Fladbrød med halloumi

Små fladbrød smurt med hummus og toppet med halloumi.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 30 minutter
4 små fladbrød
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

Paneret halloumi

  • 1 pakke halloumi ost
  • 70 g panko rasp
  • 2 æg
  • ½ tsk salt og lidt peber

Derudover

Fremgangsmåde
 

Paneret halloumi

  • Pisk ægget i en lille skål.
  • Kom mel i én skål sammen med salt og peber og panko rasp i en anden.
  • Skær halloumi i stykker, så du har cirka 24 stykker.
  • Paner hver enkelt stykke. Først i mel, så i æg og til slut i pankoen.
  • Hæld olie på en pande og steg dem på begge sider til de er gyldne.

Fladbrød

  • Smør 2 spsk hummus på hver enkelt lille fladbrød.
  • Fordel halloumi på fladbrødet.
  • Skær tomaten ud i små tern og fordel ovenpå.
  • Top med saften fra en ½ lime og lidt persillepesto.
  • Drys med salt og peber. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed