Go Back
Udskriv
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Fladbrød med halloumi
Små fladbrød smurt med hummus og toppet med halloumi.
Forberedelses tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
30
minutter
minutter
4
små fladbrød
Frysegnet:
Nej
Holdbarhed:
1-2 dage
Ingredienser
Paneret halloumi
1
pakke
halloumi ost
70
g
panko rasp
2
æg
½
tsk
salt og lidt peber
Derudover
4
små fladbrød
8
spsk
hummus
2
lime
1
stor
tomat
4
spsk
persille pesto
lidt flagesalt og peber
Fremgangsmåde
Paneret halloumi
Pisk ægget i en lille skål.
Kom mel i én skål sammen med salt og peber og panko rasp i en anden.
Skær halloumi i stykker, så du har cirka 24 stykker.
Paner hver enkelt stykke. Først i mel, så i æg og til slut i pankoen.
Hæld olie på en pande og steg dem på begge sider til de er gyldne.
Fladbrød
Smør 2 spsk hummus på hver enkelt lille fladbrød.
Fordel halloumi på fladbrødet.
Skær tomaten ud i små tern og fordel ovenpå.
Top med saften fra en ½ lime og lidt persillepesto.
Drys med salt og peber. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed