Go Back
+ servings

Grillet laks

En lækker omgang grillet laks med olie og krydderier.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 25 minutter
4 personer
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

  • 1 side laks ca. 700 g.
  • tsk salt og friskkværnet peber
  • 3 spsk smør
  • 3 skiver citron
  • 2 spsk timian
  • 2 spsk hvidvin

Fremgangsmåde
 

  • Laksen lægges på et stort stykke staniol, sørg for at det kan dække hele toppen.
  • Hæld hvidvinen på laksen.
  • Drys med salt, peber og hakket dild.
  • Kom citronskiverne på og pak laksen ind i staniolen.
  • Laksen kommes på grillen, luk meget gerne låget på grillen imens.
  • Lad laksen ligge der i 20 minutter.
  • Du kan evt. åbne pakken og med en kniv eller gaffel se ned i kødet om den er færdig, den skal have samme farve hele vejen igennem fisken. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed