Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Grillet laks
En lækker omgang grillet laks med olie og krydderier.
Forberedelses tid:
5
minutter
minutter
Samlet tid:
25
minutter
minutter
4
personer
Holdbarhed:
1-2 dage
Ingredienser
1
side
laks
ca. 700 g.
1½
tsk
salt og friskkværnet peber
3
spsk
smør
3
skiver
citron
2
spsk
timian
2
spsk
hvidvin
Fremgangsmåde
Laksen lægges på et stort stykke staniol, sørg for at det kan dække hele toppen.
Hæld hvidvinen på laksen.
Drys med salt, peber og hakket dild.
Kom citronskiverne på og pak laksen ind i staniolen.
Laksen kommes på grillen, luk meget gerne låget på grillen imens.
Lad laksen ligge der i 20 minutter.
Du kan evt. åbne pakken og med en kniv eller gaffel se ned i kødet om den er færdig, den skal have samme farve hele vejen igennem fisken. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed