Go Back
Udskriv
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tærte med laks og broccoli
En virkelig lækker nem tærte med laks og broccoli
Forberedelses tid:
20
minutter
minutter
Samlet tid:
1
time
time
10
minutter
minutter
1
tærte
Frysegnet:
Ja
Holdbarhed:
1-2 dage
Ingredienser
Tærtebund
100
g
hvedemel
60
g
grahamsmel
60
g
smør
0,75
dl
vand
1
tsk
salt
Fyld
4
æg
2
dl
mælk/fløde
1
tsk
salt og peber
200
g
broccoli
250
g
laks
70
g
revet mozzarella
Fremgangsmåde
Tærtebund
Tænd ovnen på 180 grader.
Smuldr smør godt ud i melet. Bland vand og salt i.
Du skal ikke ælte men bare samle til en samlet dej.
Er den meget klistret, kan du komme en smule ekstra mel i.
Drys mel på bordet og rul dejen ud så den passer i størrelsen til et tærtefad på 24 cm i diameter.
Kom dejen i tærteformen og prik i bunden med en gaffel.
Dette gøres for at bunden ikke løfter sig ved forbagning.
Forbag tærtebunden i 15 minutter.
Fyld
Pisk æg, mælk/fløde, salt og peber sammen.
Skær broccoli i buketter og laks i tern, kom det i den forpagte tærtebund.
Hæld æggemassen over og drys mozzarella på toppen.
Bag tærten i 30 minutter. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed