Go Back
+ servings

Fuldkorns tærtebund

Lækker hjemmelavet fuldkorns tærtebund til en lækker madtærte.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 25 minutter
1 tærte
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1 dag

Ingredienser

  • 100 g hvedemel
  • 60 g grahamsmel
  • 60 g smør
  • 0,75 dl vand
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
  • Smuldr smør i hvedemel og grahamsmel.
  • Bland vand og salt i, du skal ikke ælte men bare samle til en samlet dej.
  • Drys en smule mel på bordet.
    Rul dejen ud så størrelsen passer til en tæreform på 24 cm. i diameter.
  • Kom dejen i tærteformen og stik flere gange ned i bunden med en gaffel.
    Det gøres for at bunden ikke løfter sig i ovnen.
  • Forbag tærtebunden i 15 minutter og så er den klar til fyld.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed