Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Fuldkorns tærtebund
Lækker hjemmelavet fuldkorns tærtebund til en lækker madtærte.
Forberedelses tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
25
minutter
minutter
1
tærte
Frysegnet:
Nej
Holdbarhed:
1 dag
Ingredienser
100
g
hvedemel
60
g
grahamsmel
60
g
smør
0,75
dl
vand
1
tsk
salt
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
Smuldr smør i hvedemel og grahamsmel.
Bland vand og salt i, du skal ikke ælte men bare samle til en samlet dej.
Drys en smule mel på bordet.
Rul dejen ud så størrelsen passer til en tæreform på 24 cm. i diameter.
Kom dejen i tærteformen og stik flere gange ned i bunden med en gaffel.
Det gøres for at bunden ikke løfter sig i ovnen.
Forbag tærtebunden i 15 minutter og så er den klar til fyld.
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed