Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Spinat vafler
Super gode og grønne vafler med spinat.
Forberedelses tid:
30
minutter
minutter
Samlet tid:
40
minutter
minutter
4
vafler
Frysegnet:
Ja
Holdbarhed:
2-3 dage
Ingredienser
2
æg
⅔
dl
mælk
150
g
frossen spinat,
optøet
75
g
fuldkornsmel,
(eller brug det mel du har i skabet)
½
tsk
salt og lidt friskkværnet peber
Lidt olie til vaffeljernet
Fremgangsmåde
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse.
En stavblender kan også bruges.
Opvarm et vaffeljern og kom lidt fedtstof på.
Vaflerne bages i ca. 4-5 minutter. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed