Go Back
+ servings

Proteinboller

Mættende og nemme boller med protein
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 30 minutter
12 boller
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage i køleskabet
Kalorier: 121

Ingredienser

  • 250 g havregryn
  • 250 g hytteost
  • 4 æg
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ salt
  • 1 spsk flydene honning

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 190 grader (varmluft).
  • Blend hytteost og æg sammen.
    Vend det i en skål sammen med resten af ingredienserne.
  • Er massen meget våd så lad det stå og sætte sig i 20 minutter.
    Havregrynene suger væsken.
  • Fugt hænderne med lidt vand og form bollerne i dine hænder.
    Du kan evt have en lille skål stående.
  • Fordel de 12 boller på en bageplade med bagepapir.
    Bag dem i ovnen i 20-22 minutter.
  • Lad bollerne køle af på en bagerist. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed