Go Back
+ servings

Pulled pork burger

Lækre snaskede burgere i bløde brioche boller.
Forberedelses tid: 30 minutter
8 burgere
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: Spises samme dag

Ingredienser

Coleslaw

  • 250 g hvidkål eller spidskål
  • 200 g gulerødder
  • 2 tsk sukker
  • ½ dl æbleeddike
  • 1 tsk salt
  • 100 g mayonaise
  • 100 g cremefraiche
  • 1 tsk akaciehonning
  • 1 tsk Dijonsennep
  • Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde
 

Coleslaw

  • Skær gulerod og kål fint og kom det i en skål.
  • Bland æbleeddike, sukker og salt sammen og vend det i kålblandingen.
  • Lad det stå og trække 30 minutter til en time.
  • Bland mayo, cremefraiche, honning og sennep sammen og smag til med en smule salt og peber.
  • Pres al overskydende væske fra kål og gulerødder og vend det sammen med dressingen.

Saml burgerne

  • Halver de lune brioche boller.
  • Kom coleslaw i bunden, et salatblad og ovenpå pulled pork.
  • Smør overbollen med BBQ sauce og læg toppen på. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed