Go Back
+ servings

Pulled pork

Lækkert mørk marineret kød af nakkefilet. Perfekt til en god pulled pork burger.
Forberedelses tid: 30 minutter
Samlet tid: 23 timer 30 minutter
6 personer
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage i køleskabet

Ingredienser

  • 1,2 kg Nakkefilet

RUB

  • 80 g brun farin
  • spsk paprika
  • 1 spsk spidskommen
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

DAG 1.

  • Bland alle ingredienserne til din "rub" og gnid det godt ind i din nakkefilet.
  • Lad kødet ligge pakket ind natten over i køleskabet, så det kan marinere til dagen efter.

DAG 2.

  • Tænd ovnen på 110 grader.
  • Kom stegen i et ovnfast fad og kom fadet i ovnen i mindst 10-11 timer.
  • Når kødet er færdigt lader du det afkøle en smule og imens det stadig er varmt bruges 2 gafler til at trække kødet fra hinanden. Gør det med alt kødet imens det er varmt, det er meget nemmere end når det først er blevet koldt. Nu er kødet klar til dine burgere. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed