Go Back
+ servings
4.75 fra 4 stemmer

Sprød kyllingeburger

En lækker saftig kyllingeburger med avocadocreme og chilimayo.
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 45 minutter
4 burgere
Frysegnet: Nej

Ingredienser

Sprød kylling

  • 2 stk kyllingebryst
  • 50 g pango rasp
  • 20 g hård ost fx. parmasan
  • 1 æg
  • 50 g hvedemel
  • 1 tsk paprika
  • ½ tsk salt og lidt peber
  • Olie til stegning

Avocadocreme

  • 1 moden avocado
  • 1 spsk cremefraiche
  • 1 spsk citronsaft
  • Lidt salt og peber

Derudover

Fremgangsmåde
 

Sprød kylling

  • Bank kyllingebrysterne helt flade. Kom kyllingen ind i en frostpose og brug en kagerulle til at banke med.
  • Del hvert stykke kylling i to.
  • Riv osten fint og bland den sammen med rasp, paprika, salt og peber i en skål.
  • Pisk æg i en skål for sig og kom mel i en tredje skål.
  • Vend kyllingen først i mel, derefter i æg og til sidst i rasp-blandingen.
  • Steg kyllingen på en varm pande med rigeligt olie i 3-4 minutter på hver side. Krydr med lidt ekstra salt.

Avocadocreme

  • Kom avocado i en skål med cremefraiche og citronsaft. Mos det sammen med en gaffel og smag til med salt og peber.

Saml burgerne

  • Skær burgerbollerne over. Smør bunden med mayo og kom et stykke salatblad på hver.
  • Læg et stykke kylling på salatbladet, fordel syltede rødløg ovenpå og en stor klat avocadocreme på overbollen.
  • Læg toppen på og server. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed