Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
4.75
fra
4
stemmer
Sprød kyllingeburger
En lækker saftig kyllingeburger med avocadocreme og chilimayo.
Forberedelses tid:
15
minutter
minutter
Samlet tid:
45
minutter
minutter
4
burgere
Frysegnet:
Nej
Ingredienser
Sprød kylling
2
stk kyllingebryst
50
g
pango rasp
20
g
hård ost
fx. parmasan
1
æg
50
g
hvedemel
1
tsk
paprika
½
tsk
salt og lidt peber
Olie til stegning
Avocadocreme
1
moden avocado
1
spsk
cremefraiche
1
spsk
citronsaft
Lidt salt og peber
Derudover
4
spsk
mayo, fx Hellmans
4
burgerboller
Syltede rødløg
4
salatblade, fx hjertesalat
Fremgangsmåde
Sprød kylling
Bank kyllingebrysterne helt flade. Kom kyllingen ind i en frostpose og brug en kagerulle til at banke med.
Del hvert stykke kylling i to.
Riv osten fint og bland den sammen med rasp, paprika, salt og peber i en skål.
Pisk æg i en skål for sig og kom mel i en tredje skål.
Vend kyllingen først i mel, derefter i æg og til sidst i rasp-blandingen.
Steg kyllingen på en varm pande med rigeligt olie i 3-4 minutter på hver side. Krydr med lidt ekstra salt.
Avocadocreme
Kom avocado i en skål med cremefraiche og citronsaft. Mos det sammen med en gaffel og smag til med salt og peber.
Saml burgerne
Skær burgerbollerne over. Smør bunden med mayo og kom et stykke salatblad på hver.
Læg et stykke kylling på salatbladet, fordel syltede rødløg ovenpå og en stor klat avocadocreme på overbollen.
Læg toppen på og server. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed