Go Back
+ servings

Squash muffins med flødeostcreme

Lækre og svampede squash muffins med flødeostcreme.
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 40 minutter
8 store muffins

Ingredienser

Muffins

  • 2 æg
  • 200 g squash revet
  • 150 g brun farin
  • 170 g hvedemel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 knsp salt
  • 3 spsk olie
  • 50 g hasselnødder grofthakket

Flødeostcreme

  • 200 g flødeost
  • 35 g flormelis
  • Skal fra 1 citron

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  • Pisk æg og brun farin sammen i en skål.
  • Vend alle de tørre ingredienser og til sidst blandes squash, olie og hakkede hasselnødder i dejen.
  • Fordel dejen i 8 muffinsforme og bag dem i 25 minutter.
  • Lad kagerne afkøle en smule, tag dem ud af formene og lad dem afkøle på en rist.
  • Imens blandes flødeost, flormelis og citronskal sammen i en lille skål - det smørres på når kagerne er helt afkølet. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed