Squash muffins med flødeostcreme
Lækre og svampede squash muffins med flødeostcreme.
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 40 minutter
8 store muffins
Muffins
- 2 æg
- 200 g squash revet
- 150 g brun farin
- 170 g hvedemel
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- 1½ tsk kanel
- 1 tsk kardemomme
- 1 knsp salt
- 3 spsk olie
- 50 g hasselnødder grofthakket
Flødeostcreme
- 200 g flødeost
- 35 g flormelis
- Skal fra 1 citron
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Pisk æg og brun farin sammen i en skål.
Vend alle de tørre ingredienser og til sidst blandes squash, olie og hakkede hasselnødder i dejen.
Fordel dejen i 8 muffinsforme og bag dem i 25 minutter.
Lad kagerne afkøle en smule, tag dem ud af formene og lad dem afkøle på en rist.
Imens blandes flødeost, flormelis og citronskal sammen i en lille skål - det smørres på når kagerne er helt afkølet. Velbekomme!
Udskriv