Go Back
+ servings

Chokoladekage

En lækker klassisk chokoladekage som er nem og hurtig at lave.
Forberedelses tid: 30 minutter
Samlet tid: 55 minutter
12 stykker
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage
Kalorier: 187

Ingredienser

  • 4 æg
  • 150 g sukker
  • 100 g chokolade
  • 100 g smør
  • 65 g mel

Fremgangsmåde
 

  • Ovnen tændes på 180 grader.
  • Smør og chokolade smeltes ved lav varme i en gryde.
  • Æg og sukker piskes sammen, til en lys og luftig masse. Brug 2-3 minutter på det.
  • Chokolade og smør hældes i æggeblandingen i en tynd stråle i skålen.
    Imens det vendes forsigtigt sammen med en dejskraber.
  • Mel sigtes i tilsidst og vendes også forsigtigt sammen.
  • Beklæd en springform på 20-22 cm. med bagepapir i bunden.
    Smør siden med blødt smør.
  • Kages bages i ovnen i 25 minutter.
  • Kagen tages ud af formen og køles af på en bagerist.
  • Når kagen er afkølet kan den pyntes og serveres. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed