Go Back
Udskriv
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Chokoladekage
En lækker klassisk chokoladekage som er nem og hurtig at lave.
Forberedelses tid:
30
minutter
minutter
Samlet tid:
55
minutter
minutter
12
stykker
Frysegnet:
Ja
Holdbarhed:
2-3 dage
Kalorier:
187
Ingredienser
4
æg
150
g
sukker
100
g
chokolade
100
g
smør
65
g
mel
Fremgangsmåde
Ovnen tændes på 180 grader.
Smør og chokolade smeltes ved lav varme i en gryde.
Æg og sukker piskes sammen, til en lys og luftig masse. Brug 2-3 minutter på det.
Chokolade og smør hældes i æggeblandingen i en tynd stråle i skålen.
Imens det vendes forsigtigt sammen med en dejskraber.
Mel sigtes i tilsidst og vendes også forsigtigt sammen.
Beklæd en springform på 20-22 cm. med bagepapir i bunden.
Smør siden med blødt smør.
Kages bages i ovnen i 25 minutter.
Kagen tages ud af formen og køles af på en bagerist.
Når kagen er afkølet kan den pyntes og serveres. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed