Go Back
+ servings

Squash muffins

Sundere sukkerfri squash muffins med flødeostecreme.
Forberedelses tid: 25 minutter
Samlet tid: 1 time
9 muffins

Ingredienser

Muffin dej

  • 200 g squash revet
  • 120 g havregryn
  • 3 æg
  • 100 g dadler dem i papæske
  • ½ tsk vaniljekorn
  • tsk kanel
  • 1 tsk bagepulver
  • Saften fra ½ citron
  • 30 g hasselnødder hakket

Topping

  • 100 g dadler
  • 100 g Philadelphia light
  • 1 tsk vaniljekorn
  • Skal fra ½ øko citron eller 1 lime
  • 2 spsk vand

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
  • Kom havregryn, dadler (uden sten) og æg i en blender og blend det til en ensartet masse.
  • Blandingen kommes i en skål sammen med revet squash, vanilje, citronsaft, hasselnødder, kanel og bagepulver.
  • Fordel dejen i 9 muffins forme, gerne silikoneforme og bag dem i ovnen i 35 minutter.
  • Imens laves ostecremen. Dadler, creamcheese og vaniljepulver blendes sammen til en ensartet masse med en stavblender og bagefter rives citronskallen i. Cremen stilles på køl.
  • Når kagerne er færdigbagt afkøles de på en bagerist og når de er helt afkølet kan cremen smøres på dine muffins. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed