Pil hvidløg og pres det ned i en lille skål.
Hak rosmarinen og kom det også i skålen og bland olien deri.
Drys mel på bordpladen, kom dejen på bordet og drys mel på toppen.
Del dejen i 12 lige store boller.
Brug fingrene til at trykke bollerne til små runde flade foccacia brød.
Fordel dem på to stykker bagepapir.
Lad de små brød efterhæve under et klæde i 30 minutter.
Tænd ovnen på 250 grader (varmluft) lad bagepladen blive i ovnen så den bliver varm.
Tryk igen brødene flade med fingerene og kom ca. 2 spsk. af olieblandingen på hvert brød og drys med salt og peber.
Fordel kartoffelskiver og smuldret feta ovenpå.
Tag bagepladen ud og træk bagepapiret ned på pladen (bag en plade af gangen), skru ned på 200 grader og bag dem i ca. 19 minutter.
Lad brødende afkøle på en rist. Velbekomme!