Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
5
fra 1 stemme
Nemme koldhævede grovboller
De nemmeste koldhævede bolle hvor du får godt med bid i og en sprød skorpe.
Forberedelses tid:
1
day
day
Samlet tid:
1
day
day
30
minutter
minutter
11
boller
Frysegnet:
Ja
Holdbarhed:
2-3 dage
Ingredienser
12
g
gær
2
dl
vand
2
dl
kærnemælk
6
g
salt
2
tsk
sukker
100
g
knækkede hvedekerner
120
g
grahamsmel
230
g
hvedemel
Fremgangsmåde
Bland vand, kærnemælk og gær sammen.
Tilsæt derefter de resterende ingredienser og rør godt sammen med en grydeske.
Kom skålen med låg eller husholdnings film på køl natten over.
Dagen efter tændes ovnen på 225 grader. Lad bagepladen blive i ovnen.
Bollerne lægges på et stykke bagepapir og med en ske lægges "klatter" af dej på.
Tag den varme bageplade ud af ovnen, hiv bagepapiret på pladen. Bollerne bages i ca. 20 minutter. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed