Go Back
+ servings
5 fra 1 stemme

Nemme koldhævede grovboller

De nemmeste koldhævede bolle hvor du får godt med bid i og en sprød skorpe.
Forberedelses tid: 1 day
Samlet tid: 1 day 30 minutter
11 boller
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

  • 12 g gær
  • 2 dl vand
  • 2 dl kærnemælk
  • 6 g salt
  • 2 tsk sukker
  • 100 g knækkede hvedekerner
  • 120 g grahamsmel
  • 230 g hvedemel

Fremgangsmåde
 

  • Bland vand, kærnemælk og gær sammen.
  • Tilsæt derefter de resterende ingredienser og rør godt sammen med en grydeske.
  • Kom skålen med låg eller husholdnings film på køl natten over.
  • Dagen efter tændes ovnen på 225 grader. Lad bagepladen blive i ovnen.
  • Bollerne lægges på et stykke bagepapir og med en ske lægges "klatter" af dej på.
  • Tag den varme bageplade ud af ovnen, hiv bagepapiret på pladen. Bollerne bages i ca. 20 minutter. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed