Lun mælk og vand til det er fingervarmt og kom væsken i en skål.
Opløs gæren deri og tilsæt æg, honning og olie.
Melet røres i, til sidst salten og det hele æltes godt sammen.
Lad dejen hæve under et klæde og gerne lunt i en time.
Drys mel på bordet, dejen kan godt tåle det.
Del dejen i to og rul dem med en kagerulle. Så du får 2 cirkler der er ca. 2-3 millimeter tykke. Hænger dejen fast i kagerullen, kan der kommes lidt mel på rullen.
Hver stykke skæres i gennem lodret og vandret.
Du har nu 4 stykker som hver deles i 3 (ialt 12 stykker).
På hver trekant lægges ½ pølse på den brede ende og dejen rulles om pølsen ned til den spidse ende.
Kom pølsehornene på en bageplade med bagepapir og læg dem så spidsen ligger nedad. Så går dejen ikke op når den hæver eller bages.
Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
Lad pølsehornene efterhæve i 30 minutter.
Pensel med sammenpisket æg og bag dem i 17-18 minutter.
Når de er færdigbagt køles de af på en bagerist. Velbekomme!