Go Back
+ servings

Drømmekage

Den klassiske skønne drømmekage!
Forberedelses tid: 30 minutter
Samlet tid: 1 time 30 minutter
1 Kage
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

Kage

  • 3 æg
  • 225 g sukker
  • 75 g smør
  • dl mælk
  • 225 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • tsk vaniljesukker

Topping

  • 150 g smør
  • 150 g kokosmel
  • 300 g brun farin
  • 0,75 dl mælk

Fremgangsmåde
 

Kage

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Pisk sukker og æg luftigt i en skål.
  • Smelt smør i en gryde sammen med mælken.
  • Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker i æggeblandingen.
    Vend det godt sammen med en dejskraber og tilsæt smør og mælk.
  • Kom dejen i en bradepande ca. 26x22 cm. beklædt med bagepapir.
    Bag kagen i 30 minutter.

Topping

  • Brun farin, mælk, smør og kokos kommes i en lille gryde og smeltes sammen.
    Sluk for varmen.
  • Tag kagen ud af ovnen, skru op på 225 grader.
    Kom toppingen på og bag kagen i yderligere 5 minutter.
  • Lad kagen afkøle og før den skæres ud. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed