Go Back
+ servings

Perlespelt med pesto og feta

Mættende perlespeltsalat.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 50 minutter
2 personer
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage i køleskabet

Ingredienser

  • 100 g perlespelt
  • 50 g basilikums pesto
  • 100 g salat
  • 2 forårsløg
  • 80 g feta
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Kog perlespelt efter anvisning på pakken. Ofte giver jeg det lidt kortere kogetid så der er bid i kernerne.
  • Hæld perlespelten i en sigte og skyl godt i koldt vand.
  • Vend perlespelt og pesto godt sammen.
  • Smag perlespelten til med salt og peber.
  • Bræk fetaen i mindre stykker. Skær salaten i grove stykker og snit forårsløg fint.
  • Vend det hele sammen og anret på et lille fad. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed