Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Coleslaw
Hjemmelavet sød og syrlig sprød coleslaw.
Forberedelses tid:
20
minutter
minutter
Samlet tid:
1
time
time
10
minutter
minutter
Frysegnet:
Nej
Holdbarhed:
2-3 dage
Ingredienser
250
g
hvidkål eller spidskål
200
g
gulerødder
2
tsk
sukker
½
dl
æbleeddike
1
tsk
salt
100
g
mayonaise
100
g
cremefraiche
1
tsk
akaciehonning
1
tsk
Dijonsennep
Smag til med salt og peber
Fremgangsmåde
Skær gulerod og kål fint og kom det i en skål.
Bland æbleeddike, sukker og salt sammen og vend det i kålblandingen.
Lad det stå og trække i 30 minutter til en time.
Bland mayo, cremefraiche, honning og sennep sammen og smag til med en smule salt og peber.
Pres al overskydende væske fra kål og gulerødder og vend det sammen med dressingen. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed