Go Back
+ servings

Rabarberkompot

En skøn sød og syrlig rabarberkompot med et strejf af vanilje
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
340 g
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 4 dage på køl

Ingredienser

  • 300 g rabarber
  • 4 spsk sukker
  • 1 stang vanilje kornene derfra (eller 2 tsk vaniljesukker)
  • ½ dl vand

Fremgangsmåde
 

  • Skyl og skær de friske rabarber i ca. ½ cm. tykkelse.
  • Kom alle ingredienserne i en lille gryde. Kog det op og lad det simre i 10 minutter. Du kan evt. smage til og du synes der skal mere sukker i.
  • Derefter kommes kompotten i en lufttæt beholder og opbevares på køl. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed