Go Back

Ristede løg

Hjemmelavede sprøde ristede løg
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 45 minutter

Ingredienser

  • 3-4 løg
  • 5 dl smags neutral olie
  • 1 dl hvedemel
  • Flagesalt

Fremgangsmåde
 

  • Pil løgene og skær dem i tynde ringe.
  • Sørg for at skille alle ringene ad, der er ikke nogle som må hænge sammen.
  • Kom melet i en skål og vend løgene godt rundt i melet, gerne over et par gange.
  • Tag løgringene op igen og læg dem på en ren tallerken, så du får det overskydende mel af.
  • Kom olien i en gryde og sæt den på middelvarme, du kan teste om olien er varm nok ved at komme et lille stykke løg i gryden - begynder det at syde så er olien klar.
  • Kom en smule løgringe i gryden af gangen og når de er gyldenbrune tages de op med en hulske, lægges på køkkenrulle, så olien kan dryppe fra og lidt sidst drysses med salt.
  • Gentag til du ikke har flere løg. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed