Go Back
+ servings

Pandestegt rødspættefilet

Friske rødspætttefileter vendt i rugmel.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 35 minutter
4 rødspættefilter
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1 dag

Ingredienser

  • 4 rødspættefileter
  • 1 dl rugmel
  • 1 tsk salt og lidt friskkværnet peber
  • Rapsolie eller smør til stegning

Fremgangsmåde
 

  • Skyl fileterne og dup dem tørre i noget papir.
  • Bland rugmel, salt og peber i en skål og vend fiskefileterne deri.
  • Kom godt med fedtstof på en varm pande og steg fiskefilterne ca. 3 minutter på hver side. Vend dem forsigtigt med en palet så de ikke knækker.
  • Når de er vendt dem skal du nok komme lidt ekstra fedstof på panden. De suger godt når de er vendt i rugmel. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed