Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pandestegt rødspættefilet
Friske rødspætttefileter vendt i rugmel.
Forberedelses tid:
5
minutter
minutter
Samlet tid:
35
minutter
minutter
4
rødspættefilter
Frysegnet:
Nej
Holdbarhed:
1 dag
Ingredienser
4
rødspættefileter
1
dl
rugmel
1
tsk
salt og lidt friskkværnet peber
Rapsolie eller smør til stegning
Fremgangsmåde
Skyl fileterne og dup dem tørre i noget papir.
Bland rugmel, salt og peber i en skål og vend fiskefileterne deri.
Kom godt med fedtstof på en varm pande og steg fiskefilterne ca. 3 minutter på hver side. Vend dem forsigtigt med en palet så de ikke knækker.
Når de er vendt dem skal du nok komme lidt ekstra fedstof på panden. De suger godt når de er vendt i rugmel. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed