Go Back
+ servings

Müslibar

Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 1 time 45 minutter
12 stykker

Ingredienser

  • 120 g peanutbutter
  • 70 g akaciehonning
  • 150 g havregryn
  • 30 g græskarkerner
  • 30 g chokolade hakket
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 1 knsp salt

Fremgangsmåde
 

  • Rør peanutbutter, honning og vanilje sammen.
  • Vend så de resterende ingredienser i.
  • Kom blandingen i en form med bagepapir. Formen skal passe til, at massen ikke bliver mindre end 1 cm tyk.
  • Fordel massen og kom så et stykke bagepapir på toppen og brug et låg eller andet fladt til at trykke massen ned og gøre den jævn.
  • Stil formen på køl. Efter et par timer tages massen ud af formen og skæres til mindre barer på et skærebræt. Opbevar barerne på køl i en bøtte med låg. Velbekomme!
Udskriv
Gem på Pinterest
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed