Go Back
+ servings

Perlespeltsalat med pesto

En mættende og simpel salat med pesto og tomater.
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 40 minutter
3 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

  • 200 g ukogt perlespelt
  • 100 g pesto
  • 200 g cherry tomater
  • 100 g syltede rødløg
  • Lidt salt og peber
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • Parmesan

Fremgangsmåde
 

  • Kog perlespelt efter anvisning på pakken, der skal gerne være lidt bid i.
  • Skyl det godt i koldt vand og dræn i en sigte.
  • Perlespelt vendes med pesto i en skål.
  • Halver tomaterne og vend resten af ingredienserne i.
  • Smag til med salt og peber.
  • Anret salaten på et fad eller en stor tallerken.
  • Snit basilikum og kom det på toppen sammen med lidt ekstra rødløg og parmesan. Velbekomme!
Udskriv
Gem på Pinterest
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed