Go Back
+ servings

Pasta med rød pesto

En lækker og nem pastasalat med rød pesto og feta.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 35 minutter
4 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

  • 200 g ukogt pasta
  • 60 g rød pesto
  • 50 g feta i tern
  • En håndfuld frisk basilikum
  • Smag til med salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  • Skyl den kogte pasta i koldt vand og dryp det godt af.
  • Skær fetaen i tern.
  • Vend pasta og pesto sammen.
  • Kom pasten på et fad. Fordel feta frisk basilikum på toppen. Drys med salt og peber. Velkomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed