Go Back
+ servings

Bulgursalat

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 40 minutter
4 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

Salat

  • 1 rød peberfrugt i grove stykker
  • 1 squash i grove stykker
  • 2 rødløg i grove skiver
  • 6 fed hvidløg pillet
  • 2-3 spsk olie
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • ½ tsk spidskommen
  • 300 g kogt bulgur (ca. 1½ dl ukogt)
  • 120 g rød spidskål fintsnittet

Dressing

  • 4 spsk olie
  • En god håndfyld mynte
  • ½ tsk salt og lidt peber
  • ½ tsk spidskommen
  • Skal og saft fra 1 citron

Fremgangsmåde
 

  • Kog dine bulgur efter anvisngen på pakken (brug ca. 1½ dl. ukogt bulgur til denne opskrift).
  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Skyl og skær squash, peberfrugt og løg i grove stykker. Hak hvidløg groft.
  • Kom grøntsagerne på en bagplade med bagepapir. Vend olie, salt, peber og spidskommen med grøntsagerne.
  • Bag grøntsagerne i ovnen i 25 minutter.
  • Imens hakkes mynte og vendes med ingredienserne til dressingen.
  • Kålen snittes fint.
  • Vend den kogte bulgur (må gerne være lun) sammen med dressingen og kål.
  • Blandingen kommes i en stor skål eller et fad og grøntsagerne kommes på toppen, når de er bagt færdigt. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed