Go Back
+ servings

Couscous salat

En lækker frisk og krydret salat med couscous og grøntsager.
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 25 minutter
4 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

  • 2 dl couscous
  • 3 dl kogende vand
  • 1 tsk salt
  • 2 store håndfulde bredbladet persille
  • ½ agurk
  • 4 tomater i tern
  • 1 rødløg i tern
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk salt og lidt friskkværnet peber
  • Saft fra ½ citron
  • Lidt god olie

Fremgangsmåde
 

  • Kom couscous i en skål og hæld kogende vand over evt. fra elkedel, drys med ½ tsk salt og lidt peber.
  • Lad det stå og trække i 10 minutter og så er det klar.
  • Del agurken på langs og fjern det våde fra midten, evt. med en ske.
  • Skær agurk, rødløg og tomat i tern.
  • Hak persillen godt og bland det hele sammen.
  • Kom spidskommen, ½ tsk salt, lidt peber, citronsaft og lidt olie deri og bland sammen.
  • Smag til og server. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed