Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Grønkålssalat med bagt butternut squash
Forberedelses tid:
15
minutter
minutter
Samlet tid:
35
minutter
minutter
3
portioner
Ingredienser
400
g
butternut squash
i grove stykker
1
spsk
olie
1
tsk
salt og lidt peber
½
tsk
spidskommen
80
g
grønkål
hakket
½
æble i små tern
Kerner fra ½ granatæble
2
spsk
olie
Saft fra ½ citron
Saltristede græskarkerner
Lidt flagesalt
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader.
Vend butterutsquash stykkerne i 1 spsk olie, salt, peber og spidskommen på en bageplade med bagepapir og kom bagepladen i ovnen i 15 minutter.
Imens hakkes grønkål. Fjern den miderste stilk, den kan ikke spises.
Kom kålen i et fad, pres citronsaft over og klem det godt ind i kålen sammen med olien.
Vend granatæblekerner og æbletern i og kom butternutsquash stykkerne ovenpå.
Drys kerner på toppen. Giv et lille drys flagesalt og server salaten. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed