Go Back
+ servings

Grønkålssalat med bagt butternut squash

Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 35 minutter
3 portioner

Ingredienser

  • 400 g butternut squash i grove stykker
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • ½ tsk spidskommen
  • 80 g grønkål hakket
  • ½ æble i små tern
  • Kerner fra ½ granatæble
  • 2 spsk olie
  • Saft fra ½ citron
  • Saltristede græskarkerner
  • Lidt flagesalt

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Vend butterutsquash stykkerne i 1 spsk olie, salt, peber og spidskommen på en bageplade med bagepapir og kom bagepladen i ovnen i 15 minutter.
  • Imens hakkes grønkål. Fjern den miderste stilk, den kan ikke spises.
  • Kom kålen i et fad, pres citronsaft over og klem det godt ind i kålen sammen med olien.
  • Vend granatæblekerner og æbletern i og kom butternutsquash stykkerne ovenpå.
  • Drys kerner på toppen. Giv et lille drys flagesalt og server salaten. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed