Go Back
+ servings

Spidskålssalat med koriander og mango

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
4 portioner

Ingredienser

  • ½ lille spidskålshoved er det meget stort så nøjes med 1/3
  • ½ mango i tern
  • 1 avocado i tern
  • 1 rødløg i skiver
  • Saften fra 1 lime
  • 1 stor håndfuld friske koriander
  • 50 g neutrale cashewnødder
  • ½ tsk salt

Fremgangsmåde
 

  • Opvarm en lille pande og rist cashewnødderne af. Hold øje med dem så de ikke brænder på, de skla kun blive gyldne. Det giver dem mere smag og de blive sprøde.
  • Snit spidskålen og skyl den godt.
  • Hak de friske koriander og vend alle ingredienserne i en skål og pres limesaften deri.
  • Vend det godt sammen og anret salaten på et fad. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed