Go Back
+ servings
4 fra 1 stemme

Rød spidskålssalat

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
5 portioner

Ingredienser

  • ½ spidskål
  • 2 dl edemame bønner frosne uden skal
  • 1/3 broccoli i små buketter
  • 1 moden avokado
  • 2 spsk hakket persille
  • 4 spsk olie
  • 2 spsk hvid balsamico
  • 1 tsk salt og lidt peber

Fremgangsmåde
 

  • Spidskålen snittes fint og broccolien skæres i mindre buketter, begge dele skylles og kommes i en stor skål.
  • Edemamebønnerne tages ud fra frost og kommes i en skål for sig.
  • Kogende vand (gerne fra elkedlen) hældes over bønnerne og efter et par minutter kan vandet hældes fra og bønnerne kommes i blandingen, med spidskål og broccoli.
  • I en lille skål piskes olie og eddike med en gaffel og salt/peber blandes i.
  • Avokadoen skæres i små tern, giv evt. avokado stykkerne lidt citronsaft, så stykkerne ikke bliver brunlige.
  • Olie eddike dressingen og avokadoen vendes i salaten og den er klar til at blive serveret. Velbekommen!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed