Go Back

Grønkåls chips

Sprøde stykker af grønkål tilberedt i ovn.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: Spises med det samme

Ingredienser

  • Grønkål i mindre stykker, en mængde der svarer til en bageplade
  • 3 spsk olie
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 150 grader (varmluft).
  • Pluk grønkålen i mindre stykker, uden den miderste store stilk.
  • Skyl det godt og dup kålen godt tør.
  • Læg det hele på en bageplade med bagepapir.
    Vend grønkålen med olie og drys med salt.
  • Bag grønkålen i ovnen i ca. 20 minutter.
    Sørg for at vende i det et par gange undervejs.
  • Tag chipsene ud og lad dem afkøle på køkkenbordet. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed