Go Back
+ servings

Hokkaido salat med feta

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 30 minutter
4 portioner

Ingredienser

  • 50 g grønkål
  • 500 g hokkaido græsker
  • 50 g feta
  • 1 tsk salat og lidt peber
  • Kerner fra et kvart granatæble
  • 4 spsk saltbagte græskarkerner
  • Lidt god olivenolie til toppen

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skrab kernerne ud af hokkaido græskarret og skær det i både. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Fordel olien på og drys med salt og peber. Kom bagepladen i ovnen i 20 minutter.
  • Pluk grønkålen fra den miderste stok, den kan ikke spises. Skyl kålen godt og hak den groft.
  • Læg den på et fad og anret de bagte hokkaido stykker ovenpå. Bræk fetaen fra hinanden, og fordel den og granatæblekernerne ovenpå.
  • Drys med græskarkernerne og lidt ekstra salt og peber. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed