Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hokkaido salat med feta
Forberedelses tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
30
minutter
minutter
4
portioner
Ingredienser
50
g
grønkål
500
g
hokkaido græsker
50
g
feta
1
tsk
salat og lidt peber
Kerner fra et kvart granatæble
4
spsk
saltbagte græskarkerner
Lidt god olivenolie til toppen
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Skrab kernerne ud af hokkaido græskarret og skær det i både. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Fordel olien på og drys med salt og peber. Kom bagepladen i ovnen i 20 minutter.
Pluk grønkålen fra den miderste stok, den kan ikke spises. Skyl kålen godt og hak den groft.
Læg den på et fad og anret de bagte hokkaido stykker ovenpå. Bræk fetaen fra hinanden, og fordel den og granatæblekernerne ovenpå.
Drys med græskarkernerne og lidt ekstra salt og peber. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed