Kog belugalinserne efter anvisning på pakken.
Tænd ovnen på 200 grader (varmluft).
Halver græskarret og tag kernerne ud. Del derefter det halve græskar en gang mere og skær det i skiver. Ca. ½ cm. tykke.
Læg stykkerne på en bageplade med bagepapir. Pres hvidløget ud i olien, bland det sammen og pensel olien på alle stykkerne. Drys med 1 tsk. salt og lidt peber.
De bages i 15 minutter - når de er færdigbagt køles de af på bagepladen, inden de vendes i salaten.
Når linserne er kogt (og der stadig er bid i) hældes vandet fra og evt. skylles i koldt vand, så de ikke tilberedes yderligere, fordi de stadig er meget varme.
Kom linserne i en skål, sammen med hakket grønkål og vend det med 1 tsk. salt og lidt peber.
Bland balsamico, olie, honning og evt. spidskommen sammen og vend det i linseblandingen.
Skær osten i grove tern og steg dem i en smule olie på en opvarmet pande - de skal steges ca. 3-4 minutter, imens der vendes i det med en palet.
Kom linseblandingen på et stort fad. Læg hokkaido græskar og ost på fadet og drys med græskarkerner. Salaten er klar til servering. Velbekomme!