Go Back
+ servings

Cremet kartoffelsalat

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 35 minutter
4 portioner

Ingredienser

  • 500 g nye kartofler
  • 250 g cremefraiche 18%
  • 2 spsk persille hakket
  • 2 spsk dild hakket
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ tsk salt og lidt peber

Fremgangsmåde
 

  • Skrub kartoflerne godt for jord og den løse skræl. Der må meget gerne sidde skræl på kartoflerne.
  • Kog kartoflerne i 10-15 minutter (alt efter størrelse). Sluk for varmen og lad dem stå i yderligere 5 minutter i gryden.
  • Skyl kartoflerne i koldt vand, sigt dem godt og dup dem tørre.
  • Bland cremefraiche, krydderurter, citronsaft, salt og peber sammen i en skål. Smag til. Du kan evt. komme en lille smule flydende honning i hvis der mangler lidt sødme.
  • Skræ kartoflerne i kvarte og vend i dressingen. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed