Go Back
+ servings

Græsk salat

Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 25 minutter
4 portioner

Ingredienser

  • 2 håndfulde feldsalat eller evt. babyspinat
  • 300 g modne tomater ca. 3 store
  • 1 agurk
  • ½ gul peberfrugt
  • ½ rød peberfrugt
  • 1 rødløg
  • 50 g oliven gerne kalamata
  • 100 g græsk feta
  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk hvidvins eddike
  • 1 tsk tørret oregano
  • Flagesalt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  • Skyl tomater og agurk.
  • Skær tomaterne i halve eller kvarte - alt efter størrelsen på tomaterne.
  • Skræl agurken og halver den på den lange led. skrab det midterste våde stykke ud med en ske og skær i skiver.
  • Fjern kærnehus fra peberfrugterne og sær i skiver. Pil rødløg og skær i tynde skiver.
  • Kom salaten i bunden af fadet og fordel grøntsagerne over.
  • Fetaen brækkes i mindre stykker og fordeles på toppen sammen med oliven.
  • Bland olie og eddike sammen, hæld over salaten og drys med oregano.
  • Drys lidt salt og peber på og server. Velbekomme!
Udskriv
Gem på Pinterest
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed