Go Back
+ servings

Lynstegt aspargesbroccoli

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
3 portioner

Ingredienser

  • 1 bakke asparges broccoli, ca. 200 g.
  • ½ avocado i tern
  • ½ rødløg i fine tern
  • Karse
  • Lidt olie
  • 5 radiser i skiver
  • 2 tsk. sukker
  • Skal og saft fra 1 citron
  • Flagesalt og kværnet peber

Fremgangsmåde
 

  • Bland sukker, citronsaft og citronskal i en lille skål. Vend radiserne deri, drys en knsp. salt og lidt peber i og lad det stå og trække
  • Skær bunden af dine aspargesbroccoli, ca. 1 cm.
  • På en varm pande kommes lidt fedtstof (smør eller olie) og dine aspargesbroccoli steges i ca. 4 minutter - vend dem undervejs så de ikke brænder på. Drys med lidt salt og peber
  • Læg dem på et lille fad og fordel avocado stykkerne på en række over midten
  • Gør det samme med de råsyltet radiser og kom også gerne marinaden på. Til sidst drysses med rødløg og karse på toppen. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed