Go Back
+ servings

Sødkartoffel bøffer

12 stykker

Ingredienser

  • 150 g sød kartoffel svarer til ca. 1 stor
  • 2 æg
  • 40 g havremel finthakket havregryn
  • ½ tsk salt og lidt peber
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk hvidløgpulver
  • ½ tsk spidskommen kan undlades
  • 1 knsp cayennepeber

Fremgangsmåde
 

  • Skræl og skær den søde kartoffel i grove tern. Kog stykkerne i ca. 15 minutter, til de er møre.
  • Hæld vandet fra, kom stykkerne i en dyb tallerken og mos dem med en gaffel.
  • Slå æggene ud i tallerkenen og pisk det godt sammen.
  • Til sidst vendes havremel og krydderierne i (hvis du har en blender, så er jeg sikker på at du også kan komme hele molevitten i blenderen, når de søde kartofler er kogt).
  • På en varm pande med olie eller andet fedtstof kommes steges de små bøffer (ca. 2-3 spsk til hver) i ca. 3 minutter på hver side. Velbekomme!
Udskriv
Gem på Pinterest
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed