Go Back
+ servings

Fiskefilet

Fiskefilet med panering og hjemmerørt remoulade.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 25 minutter
6 portioner
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 1-2 dage i køleskabet

Ingredienser

Fiskefilet

  • 4-6 rødspættefileter
  • ½ dl hvedemel
  • 1 dl rasp
  • 1 æg
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • Rigeligt olie/smør til stegning

Remoulade

  • 5 store spsk mayonaise
  • 3 store spsk pickles
  • Lidt salt og peber
  • Rugbrød tomater, citronbåde og dild

Fremgangsmåde
 

  • Kom mayo og pickles i en minihakker og kør den et øjeblik.
  • Drys med lidt salt og peber og smag til.
  • Nogle fortrækker en meget fin remoulade og andre en mere grovhakket.
  • Det er helt op til dig, hvor meget du kører den i minihakkeren.
  • Kom mel på en tallerken sammen med 1 tsk salt og lidt peber.
  • Pisk ægget i en dyb tallerken og kom rasp på en tredie tallerken.
  • Vend først fiskefilterne i mel derefter i æg og til sidst i rasp.
  • På en varm pande med olie/smør (jeg foretrækker en blanding) steges fiskefilterne ca. 4 minutter på hver side.
  • Drys evt med lidt ekstra salt.
  • Server dem gerne lune sammen med citron- og tomatbåde, frisk dild, rugbrød og den hjemmerørte remoulade. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed