Go Back
+ servings

Små glutenfri tærter

Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 45 minutter
3 små tærter

Ingredienser

Tærtebund

  • 40 g mandelmel
  • 15 g FiberHUSK
  • 2 spsk olie
  • ½ tsk salt
  • 4 spsk vand

Fyld

  • 1 æg
  • 1 spsk græsk yoghurt
  • 4 spsk mælk
  • ½ tsk tørret timian
  • 1 knsp salt og lidt peber
  • 50 g bacon i tern
  • 2 forårløg snittet i ringe

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 175 grader (varmluft).
  • Bland ingredienserne til tærtebundende sammen. Smør de 3 små tærteforme med lidt olie og tryk dejen ud i bunden og siderne på tærtebundende. Prik 4 gange i hver bund med en gaffel.
  • Forbag tærtene i ovnen i 10 minutter og klargør fyldet imens.
  • Bacontern steges af og forårsløgene svitses med de sidste par minutter.
  • Æg, græsk yoghurt, mælk, timian, salt og peber piskes sammen.
  • Tag tærterne ud fordel bacon blandingen i de 3 tærter og hæld æggemassen over.
  • Bag tærterne videre i ovnen i 30 minutter.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed