Go Back
+ servings

Æggesalat

Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 15 minutter
4 portioner

Ingredienser

  • 3 hårdkogte æg
  • 40 g mayo
  • 60 g græsk yoghurt
  • 1 tsk karry
  • ½ tsk dijonsennep
  • ½ tsk salt og lidt peber
  • 2 spsk fintsnittet purløg
  • Lidt ekstra purløg til pynt
  • Rugbrød og evt. lidt små tomater

Fremgangsmåde
 

  • Kog dine æg i ca. 8 minutter og læg dem derefter i koldt vand.
  • Bland alle ingredienserne sammen til dressingen og smag til.
  • Pil og hak æggene og vend i dressingen. Smag til om der mangler lidt salt.
  • Server æggesalaten med noget godt rugbrød lidt ekstra fintsnittet purløg og små tomater. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed