Go Back
+ servings

Æggekage med bacon

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 40 minutter
4 personer

Ingredienser

  • 8 æg
  • dl mælk
  • 200 g champignon i kvarte
  • 1 løg finthakket
  • 1-2 tsk dijonsennep alt efter hvor vild du er med dijon
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • 1 spsk olie
  • 2 to mater i både
  • Fintsnittet purløg
  • 1 pk bacon i skiver

Fremgangsmåde
 

  • Æggene piskes sammen i en skål med mælk, sennep, salt og peber.
  • Opvarm en pande med olie og sauter champignon og løg af.
  • Når champignonerne er blevet lysebrune hældes æggemassen forsigtigt på. Skru ned ved svag varme og giv æggekagen ca. 20 minutter eller indtil æggemassen er blevet fast. Du kan også komme panden i ovnen, sørg for at det er en pande der kan tåle det.
  • Imens steges baconen af, purløg snittes og tomaterne skæres ud. Når æggekagen er færdig kommes det på toppen og serveres. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed