Go Back
+ servings

Kryddersmør

Hjemmelavet kryddersmør
Forberedelses tid: 20 minutter
Samlet tid: 35 minutter
2 ruller
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 1 uge på køl

Ingredienser

Persille/hvidløgssmør

  • 200 g smør
  • 1 stor håndfuld kruspersille
  • 2 fed hvidløg
  • ½ tsk salt og lidt kværnet peber

Baconsmør

  • 200 g smør
  • 150 g bacontern
  • 1 knsp salt og lidt kværnet peber

Fremgangsmåde
 

  • Start med at tage smørret ud fra køleskabet og lad det blive blødt ved stuetemperatur.

Persille/hvidløgssmør

  • Hak persillen og pres hvidløgene.
  • Kom det bløde smør i en skål. Med en gaffel moses persille og hvidløg i smørret sammen med salt og peber.
  • Riv et stykke af plasfolien af ca. 30 cm langt, så det kan snoes i enderne.
  • Fordel smørret i midten, tryk det let ud med hænderne og rul det sammen til en pølse. Sno enderne så smørret bliver strammet ind i plastfolien. Kom smørret i fryseren i en time.

Baconsmør

  • Steg bacon sprød på en tør pande. Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  • Kom bacon i en minuihakker og hak det fint.
  • Kom det bløde smør i en skål. Med en gaffel moses bacon i smørret sammen med salt og peber.
  • Fordel smørret i midten, tryk det let ud med hænderne og rul det sammen til en pølse. Sno enderne så smørret bliver strammet ind i plastfolien. Kom smørret i fryseren i en time.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed