Go Back

Edemamepure

Skøn dip lavet på edemame.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

  • 2 dl edemamebønner optøede fra frost (uden skal)
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1-2 tsk citronsaft
  • 3 spsk græsk yoghurt
  • 1 knsp dijon sennep
  • 1 knsp salt
  • Lidt peber

Fremgangsmåde
 

  • Optø dine edemamebønner i en skål.
  • Kom kogende vand fra elkedlen over bønnerne og efter et par minutter er de optøet.
  • Alle ingredienserne kommes i en blender, start evt. med halvdelen af citronsaften og tilføj mere efter smag. Så den ikke ender med at blive for syrlig til din smag.
  • Så nemt er det. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed