Go Back
Udskriv
Smaller
Normal
Larger
Edemamepure
Skøn dip lavet på edemame.
Forberedelses tid:
5
minutter
minutter
Samlet tid:
10
minutter
minutter
Frysegnet:
Nej
Holdbarhed:
1-2 dage
Ingredienser
2
dl
edemamebønner
optøede fra frost (uden skal)
1
lille fed hvidløg
1-2
tsk
citronsaft
3
spsk
græsk yoghurt
1
knsp
dijon sennep
1
knsp
salt
Lidt peber
Fremgangsmåde
Optø dine edemamebønner i en skål.
Kom kogende vand fra elkedlen over bønnerne og efter et par minutter er de optøet.
Alle ingredienserne kommes i en blender, start evt. med halvdelen af citronsaften og tilføj mere efter smag. Så den ikke ender med at blive for syrlig til din smag.
Så nemt er det. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed