Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kylling med rosmarin og flødeost
Saftig kylling med citron i fad med rodfrugter.
Forberedelses tid:
15
minutter
minutter
Samlet tid:
1
time
time
5
minutter
minutter
4
personer
Frysegnet:
Nej
Holdbarhed:
1-2 dage
Ingredienser
Grøntsager
400
g
kartofler
400
g
gulerødder
1
spsk
hakket rosmarin
3
spsk
olie
1
tsk
flagesalt og peber
Skal fra 1 øko citron
Kylling
4
stykker
kyllingelår uden ben
100
g
flødeost
1
tsk
flagesalt og peber
2
spsk
hakket rosmarin
1
spsk
olie
Fremgangsmåde
Grøntsager
Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Skyl og skær kartofler og gulerødder i grove stykker.
De behøves ikke at blive skrællet.
Kom begge dele i et ovnfast fad med salt, peber, hakket rosmarin og olie.
Bag det i 20 minutter.
Kylling
Imens ordnes kyllingen.
Flødeost, salt, peber, hakket rosmarin og citronskal vendes sammen i en skål.
Kyllingestykkerne lægges fladt på køkkenbordet med skindsiden ned af.
Og smøres med flødeosten, mest i midten.
Rul så kyllingestykkerne sammen.
Kom 1-2 kødnåle eller træspyd i hvert stykke kylling så de ikke går op under tilberedningen.
Opvarm en pande med olie og steg dem godt af hele vejen rundt.
De skal have ca. 5 minutter, så skindet bliver brunet godt.
Kom kyllingen i fadet ovenpå kartofler og gulerødder.
Drys lidt flagesalt på toppen og kom det tilbage i ovnen i 30 minutter.
Server fadet på spisebordet evt. med en let frisk salat til. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed