Go Back
+ servings

Kål med ristede kikærter

Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 25 minutter
2 portioner

Ingredienser

  • 400 g hvidkål fintsnittet
  • 1 løg i skiver
  • 2 æg
  • 4-5 spsk soya
  • Saft fra 1 lime
  • 1 dåse kikærter drænet og skyllet godt
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk paprika
  • 1 knsp cayennepeber
  • ½ tsk salt og lidt peber
  • Friske krydderurter til at pynte med

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 200 grader og kom de skyllede og afdryppede kikærter på en bageplade med bagepapir. Kom olie, paprika, cayenepeber, salt og peber på og vend det godt sammen.
  • Kikærterne bages i ovnen i 15-20 minutter - til de er sprøde.
  • Imens opvarmes en pande med en smule olie og løget svites af. Kålen kommes derefter på panden sammen med soya.
  • Når kålen har fået nogle minutter på panden og er faldet lidt sammen skubbes kålen til side og de 2 æg slåes ud på panden.
  • Vend det hele godt sammen og efter et par minutter er æggene også færdige.
  • Pres limesaften over kålblandingen og smag til om du synes det mangler mere soya.
  • Fordel kålen i 2 mellemstore skåle og kom de ristede kikærter ovenpå og drys evt. med en masse frisk persille eller anden krydderurt - det smager skønt på. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed