Go Back
+ servings

Kokos karry suppe

Forberedelses tid: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
4 portioner

Ingredienser

  • 2 spsk olie til stegning
  • 1 løg i strimler
  • 2 fed hvidløg fintrevet
  • 2 cm fintrevet frisk ingefær uden skræl
  • 2 cm fintrevet frisk gurkemeje uden skræl
  • 1 spsk karry
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 dl vand
  • 120 g gulerødder
  • 150 g champignon
  • 2 spsk limesaft
  • 3 spsk fiskesauce
  • Saltede peanuts
  • Friske koriander
  • 100 g nudler

Fremgangsmåde
 

  • Sæt en gryde over varmen og kom lidt olie i.
  • Kom karry i gryden sammen med løg, ingefær, gurkemeje og pres hvidløgene deri.
  • Sauter det af et par minutter, det skal ikke blive mørkt.
  • Kom kokosmælken i sammen med vand, kog blandingen, gulerødder og champignon og lad det simre i ca. 10 minutter.
  • Vil du have kylling til, så steg det nu og kog de nudler du gerne vil have til suppen.
  • Smag suppen til med limesaft og fiskesauce.
  • Kom suppen i skåle sammen med nudler og evt. kylling. Top med friske koriander, saltede peanuts og evt. lidt limebåde. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed