Go Back
+ servings

Sød og krydret spidskål med svinekød

4 personer

Ingredienser

Spidskål

  • 400 g svinekød evt. en rest pulled pork
  • 1/2 stort spidskål fint snittet
  • 4 store gulerødder revet
  • 1 løg fint skåret
  • 1 fed hvidløg presset
  • 1/2 tsk salt og lidt peber
  • Kokosolie eller rapsolie til stegning

Marinade

  • 1/2 tsk spidskommen
  • 1/2 tsk koriander stødt
  • 2 tsk sukrin gold eller sukker
  • 3 spsk soya
  • 3 spsk vand
  • Evt. lidt Cayenne peber hvis den skal ha mere kant

Fremgangsmåde
 

  • Løget skæres og hvidløget pilles og presses. De svitses let på en varm pande med lidt olie.
  • Derefter kommes kødet på og det brunes af i nogle minutter, kom lidt salt og peber på.
  • Spidskål og de revet gulerødder kommes på panden.
  • Imens blandes ingredienserne til marinaden i en lille skål.
  • Når kålen er faldet lidt sammen, kommes marinaden på og steges videre i ca. 5-10 min.
  • Server evt. retten med fuldkornsris eller brød.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed