Go Back
+ servings

Spaghetti med kødsovs

Forberedelses tid: 30 minutter
Samlet tid: 2 timer
5 portioner

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød
  • 2 fed hvidløg presset
  • 1 stort løg finthakket
  • 2 store gulerødder fintrevet
  • 1 dåse hakket tomater
  • 3 spsk tomatpuré
  • 2 dl vand
  • 2 tsk oregano
  • 2 tsk basilikum
  • tsk salt og lidt peber
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde
 

  • Opvarm en gryde til middelvarme med olie.
  • Sauter løg og hvidløg i gryden og kom kødet deri.
  • Brun kødet af og tilsæt tomatpuré, krydderierne, 1 tsk. salt og lidt friskkværnet peber.
  • Derefter kommes hakket tomater, gulerødder og vandet i.
  • Lad retten simre under låg i minimum 30 minutter, gerne længere.
  • Smag kødsovsen til - om den skal have lidt ekstra salt og peber. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed