Go Back
+ servings

Mango yoghurt

En frisk hjemmelavet yoghurt med mango.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 7 minutter
2 personer
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage i køleskabet

Ingredienser

  • 400 g græsk yoghurt eller skyr
  • 150 g mango i tern optøet fra frost eller fra en frisk
  • 2 dadler uden sten dem fra papæske
  • ½ banan

Fremgangsmåde
 

  • Kom alle ingredienserne i et stavblender glas.
  • Eller kom ingredienserne i en almindelig blender.
  • Det blendes til en ensartet konsistens - smag evt. om du skal have en ekstra dadel i, hvis du ønsker den mere sød.
  • Server i 2 skåle og pynt med nødder/frø/granola/frisk frugt - hvad du nu har lyst til. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed