2dlflødevælg selv fx madlavnings- eller piskefløde
1dlvand
1grøntsags bouillonterning
6spskrevet parmesan
1håndfuld mozzarella
Lidt salt og peber
Olie til stegning
Fremgangsmåde
Sæt en gryde over med vand til pastaen. Kog det efter anvisning på pakken og hæld vandet fra så det ikke tilberedes yderligere.
Knæk enderne af de grønne asparges (enderne kan ikke spises). Skær dem i ca. 1 cm lange stykker.
Svits løg og hvidløg i olie på en varm pande. Tilsæt squash og asparges og svits det yderligere et par minutter, drys med en knsp salt og lidt peber.
Kom så vandet på panden og smuldrer bouillonterningen på så den hurtigere opløses. Hæld fløden på sammen med revet parmesan og vend det hele godt rundt.
Vend den friske pasta i blandingen og tilsidst mozzarella og frisk basilikum. Smag til om retten evt kan bruuge lidt ekstra kværnet peber. Velbekomme!