Go Back
+ servings

Cremet pasta med asparges

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
2 portioner

Ingredienser

  • 250 g frisk pasta
  • 2 fed hvidløg presset
  • 1 løg finthakket
  • 1 bdt grønne asparges
  • 1 squash i grove tern
  • 1 stor håndfuld frisk basilikum snittet
  • 2 dl fløde vælg selv fx madlavnings- eller piskefløde
  • 1 dl vand
  • 1 grøntsags bouillonterning
  • 6 spsk revet parmesan
  • 1 håndfuld mozzarella
  • Lidt salt og peber
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde
 

  • Sæt en gryde over med vand til pastaen. Kog det efter anvisning på pakken og hæld vandet fra så det ikke tilberedes yderligere.
  • Knæk enderne af de grønne asparges (enderne kan ikke spises). Skær dem i ca. 1 cm lange stykker.
  • Svits løg og hvidløg i olie på en varm pande. Tilsæt squash og asparges og svits det yderligere et par minutter, drys med en knsp salt og lidt peber.
  • Kom så vandet på panden og smuldrer bouillonterningen på så den hurtigere opløses. Hæld fløden på sammen med revet parmesan og vend det hele godt rundt.
  • Vend den friske pasta i blandingen og tilsidst mozzarella og frisk basilikum. Smag til om retten evt kan bruuge lidt ekstra kværnet peber. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed